Groepsaankopen

Samenaankoop groene energie

De vzw Dender Noord wenst zijn leden te stimuleren om hun energiebehoeften zo duurzaam mogelijk in te vullen. Om bedrijven hiervan te overtuigen heeft de vzw via de parkmanager een raamcontract groene stroom afgesloten voor de jaren 2016-2017. Ook voor de komende jaren werd er reeds een gedeelte van de prijzen vastgeklikt.

U kan op elk moment contact opnemen met de parkmanager om na te gaan of het raamcontract voordeliger is dan uw huidige individuele contract. Op basis van uw lopende contract en de laatste facturen wordt gratis een gedetailleerde berekening gemaakt van uw besparingsvoordeel. Deze besparing laat u toe om te beslissen of u zal deelnemen aan de groepsaankoop.

 

Gezamenlijk afvalcontract

De vzw Dender Noord wenst zijn leden te stimuleren om bewuster om te springen met zijn afval. In vele gevallen kunnen de reststromen die een bedrijf als afval aanziet nog nuttig ingezet worden. Afval is dan ook opnieuw een grondstof voor bepaalde productieprocessen. Om de kost van afvalverwerking naar beneden te halen heeft de parkmanager voor de vzw alle gegevens in kaart gebracht en  een gezamenlijk afvalcontract afgesloten waar de bedrijven gebruik van kunnen maken.

 

Samenaankoop beveiliging

De vzw Dender Noord wenst zijn leden eens stil te laten staan bij de veiligheid van hun werkomgeving.  Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, niets is echter minder waar: ieder uur van de dag wordt er ingebroken, worden winkels en tegenwoordig zelfs woonhuizen overvallen, richten branden onherstelbare schade aan en zijn er medische panieksituaties in zowel de huiselijke sfeer als de dagelijkse werkomgeving.

Zakelijk gezien hebben de gevolgen van brand, inbraak en overval minsten zoveel impact op de bedrijfsvoering en de veiligheidsbeleving van medewerkers en klanten. U wilt toch ook voorkomen dat uw bedrijf, uw medewerkers en/of klanten hiervan slachtoffer worden? Laat u dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om uw bedrijf te beveiligen.

 

Andere samenaankopen lopende via vzw Dender Noord:

  • Schoonmaak
  • Glaswas
  • Hygiëne
  • AED-toestellen

 

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen met de parkmanager voor verdere informatie te verkrijgen.