De parkmanager

De parkmanager staat in voor het dagelijks beheer en de opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen op het bedrijventerrein Dender Noord.

Wie is uw parkmanager?

De parkmanager voor bedrijvenpark Dender Noord is Isabelle Van den Nest. Zij is het eerste aanspreekpunt voor de bedrijven, overheden en andere stakeholders.

U kan haar steeds bereiken:

vzwdendernoord@gmail.com

isabellevandennest@gmail.com

053 77 06 76   of    0478 22 99 52

Steenweg op Dendermonde 46, 9308 Hofstade

Taken?

De parkmanager staat centraal tussen alle actoren en  beheert een vooropgesteld budget en beschikt over volgende functies:

  • Preventiefunctie: Door het toepassen van een preventief onderhoudsprogramma wordt een continuïteit gegarandeerd binnen een vooropgesteld budget.
  • Signaleerfunctie: Door continue aanwezigheid worden eventuele problemen direct gesignaleerd. Zij ziet er eveneens op toe dat bedrijven de regels naleven.
  • Coördinatiefunctie: Contacteert leveranciers van diensten en/of voorzieningen.  Zoekt naar synergievoordelen tussen verschillende bedrijven. Fungeert als centraal aanspreekpunt.
  • Informatiefunctie: Altijd bereikbaar voor alle vragen en opmerkingen over diensten en voorzieningen. Zij verzorgt in- en externe communicatie om alle betrokken partijen regelmatig te informeren en alzo het zakelijke met het maatschappelijke te verenigen.